OHJELMAT

”Esitys oli todella viihdyttävä kaikessa taianomaisessa hauskuudessaan.” – Lindström Oy  

Ristiharju live-esitys

Stand-up Taikashow – Taikuri ja koomikko samassa paketissa!

Stand-up taikashow on koko yleisölle kerralla esitettävä nopeatempoinen, mukaansa tempaiseva ja vuorovaikutteinen esitys, joka yhdistelee ainutlaatuisella tavalla uskomatonta taikuutta, nauruhermoja kutkuttavaa komiikkaa sekä musiikkia! Oikeasti uskomatonta taikuutta, puhdasta komiikkaa, ja vauhdikasta menoa, joka täyttää tilan naurulla ja ihmetyksellä! Esitys nostattaa tilaisuuden tunnelman kattoon!

Stand-up taikuutta voidaan esittää pienille tai suurille, jopa satoja ihmisiä käsittäville yleisöille. Ohjelma soveltuu erinomaisesti erilaisiin yritysten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin, harjannostajaisiin, koulutuspäivien kevennykseksi sekä pikkujouluihin. Stand-up taikuus on erityisen suosittua myös yksityisillä merkkipäivillä, kuten häissä tai vuosipäivillä.

Tilaisuuden koosta riippuen esitys ei välttämättä tarvitse erillistä näyttämöä, vaan erillinen noin 2m x 3m kokoinen alue, jolle on mahdollisimman hyvä näkyvyys, riittää. Alle 150 hengen tilaisuuksia varten taikuri hoitaa äänentoiston. Esityksen kesto muokattavissa. Yleisin pituus 35-40min.

Katso kolmen minuutin videoesittely stand-up taikashowsta alla.

Ristiharju live-esitys

Lähitaikuus – Henkilökohtaista ja uskomatonta!

Taikuri toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä samalla vapauttaen tilaisuuden tunnelmaa. Taikuri liikkuu vieraiden joukossa, mahdollisen muun ohjelman lomassa, tarjoten vieraille lyhyitä vuorovaikutteisia ja henkilökohtaisia taikuuden kokemuksia. Hämmästys ja naurun purskahdukset täyttävät tilan taikuuden tapahtuessa ihan vieraiden silmien alla ja jopa heidän omissa käsissä!

Lähitaikuus soveltuu erinomaisesti tilaisuuksiin, joissa ennalta toisilleen tuntemattomat vieraat halutaan saada verkostoitumaan tai vieraiden välinen jää murettua; cocktail-tilaisuudet, asiakastilaisuuden, yritysten vuosijuhlat. Tämän lisäksi lähitaikuus toimii erinomaisesti myös yksityisjuhlissa, kuten häissä tai merkkipäivillä, kaikille yhteisen ohjelman lomassa.

Lähitaikuus sopii erinomaisesti myös messuille ja tuotelanseerauksiin, joissa uutta tuotettanne tai palveluanne voidaan esitellä asiakkaillenne mieleenpainuvasti taikuuden keinoin.

Ristiharju live-esitys

Lähitaikuus show – Taikuutta arvokkaasti!

Ainutlaatuinen kokonaisuus Suomessa! Uskallatteko liittyä seuraan? Miltä tuntuisi istua maailmanluokan taikurin seurassa ja nähdä kaikki kosketusetäisyydeltä! Taikuri tarjoaa vieraillenne uskomattoman kokemuksen, joka koettelee osallistujien käsityksiä todellisuudesta. Esityksen nähneet pääsevät todistamaan jotain täysin mahdotonta – ja nauttivat joka hetkestä. Taikuri Ristiharju on kasannut yhteen esitykseen taikuuden tuhansien vuosien ajalta vain vahvimmat ja mahdottomimmat taikuuden mysteerit. Esityksen kesto noin 50-60 min. Soveltuu erinomaisesti pienemmille ryhmille. Maksimissaan noin 25 henkeä.

Taikuri pelaa pokeria pupujen kanssa

Yhdistelmät

Paras lopputulos saadaan yhdistämällä lähitaikuus ja stand-up taikashow. Esimerkiksi illan aloittaa ruokailun jälkeen kaikille yhteinen stand-up taikashow. Tämän jälkeen taikuri siirtyy viihdyttämään yleisöä lähelle, mahdollisen muun ohjelman, kuten orkesterin ohessa, tehden lähitaikuutta ja samalla varmistaen vieraiden viihtyminen koko tilaisuutenne ajan.

Yhteystiedot

Puh: 040 7654407

Email: taikuri@taikuriristiharju.com

Voitte myös lähettää viestin oheisella viestilomakkeella: