”Miten se 20 € joutui sinne sitruunaan?” -Raahen Psyyke ry  

”Miten se 20 € joutui sinne sitruunaan?” -Raahen Psyyke ry 

Älä usko mainosteksteihin! Lue tyytyväisten asiakkaiden muokkaamatonta palautetta.
”Lähitemput, joissa illuusio luodaan aivan yleisön silmien alla, on mielestäni taikureiden kuningaslaji. Ristiharju on siinä omimmillaan. Kortit, narut, kumilenkit – mitkä vain, tottelevat mestaria nöyrästi. Taikanumerot kutittavat mielessä vuosienkin jälkeen, kuinka se tapahtui?

Useasti Juha-Matin palveluja käyttäneenä tiedän hänen ammatti- ylpeytensä, asiakas täytyy jäädä aina tyytyväiseksi. Keikka tehdään huolella läpi kuten on sovittu, ja vielä vähän enemmän. Ahkeruus ja täsmällisyys ovat hyveitä esiintyvälle taiteilijallekin. On siis helppo ja aina mukava pyytää häntä uudelleen ”estradille”.
Jouko Ylitervo, Myyntipäällikkö – Lapin Kansa 

 

”Olen reilun 30 vuoden aikana nähnyt lukuisia eri esiintyjiä yrityksemme tilaisuuksissa, myös taikureita, ja olet ylivoimaisesti paras!”
Lujatalo Oy – Oulu   

 

”Tuo mitä teet on niin kaunista, niin kaunista! Suorastaan huikeaa! Minä nautin!”
Vesa-Matti Komonen, Näyttelijä – Rovaniemen teatteri   

 

”Huippu setti taitoa, tilannetajua ja vuorovaikuttamista yleisön kanssa! Mykistävä show ja lähitaikuus! Kiitos!”
Kinnusen Myllyn pikkujoulut   

 

”Kiitokset hyvästä ohjelmasta ja esityksestä. Esityksesi oli todella hyvä ja teki myös vieraisiin suuren vaikutuksen ja pöydissä esittämilläsi lähitempuilla tempuilla sait vieraat täysin haltioihin. Suuret kiitokset.”
Timo Mattila, Senior Vice President – Outokumpu Oyj 

 

”Taikuri Ristiharju esiintyi pikkujouluissamme yllätyksenä työporukkamme – yllätys olikin suuri menestys, vaikka joku aluksi esittikin epäilyksensä ’jostain taikurista’. Porukan suurin epäilijäkin nauroi lopulta katketakseen tälle nokkelalle komiikan ja taikuuden yhdistelmälle. Porukka tykkäsi taikuri Ristiharjun ”ei niin vakavasta” taikuudesta, täydestä meni!
Lähitaikuus vielä illan mittaan ihastutti ja ihmetytti, ja olipa taikuri loistava seuramieskin. Ehdottomasti suosittelemme!
Minna Seppälä – Sodankylän Kunta   

 

”Ja kiitos vielä kerran! Noin 40 hengen porukkamme oli ällikällä lyöty tempuista. Tämä, lisättynä hauskalla jutustelulla, oli juuri se mitä ohjelmalta olimme odottaneet”
Leena Autio – Tehy   

 

”Taikuri Juha-Matti kävi taikomassa meidät totaalisen ymmällemme pikkujouluissamme. Aivan silmiemme alla tehdyt temput vakuuttivat ja hämmästyttivät koko porukan. Voin suositella taikuri Ristiharjua lämpimästi kaikkiin vastaaviin tilaisuuksiin!”
Jari Simonen, Palvelupäällikkö – Pohjois-Suomen Opiskelija-Asuntosäätiö   

 

”Kiitos tuhannesti pikkujouluissamme esiintymisestä. Työntekijämme ovat jälkikäteen pelkästään kiitelleet hyvästä esiintyjästä sekä ihmetelleet mitä missä milloin. Sopivasti huumorilla höystetty käsittämätöntä taikuutta sisältävä esitys sai porukan hyvälle tuulelle ja ilta oli menestys. Lähitaikuuden mahtavuutta ei voi liiaksi korostaa, sillä vaikka kuinka silmäparit yrittivät seurata joka suunnalta mitä tapahtuu oli ihmetys ilmiömäistä. Voin lämpimästi suositella taikuri Ristiharjua tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!”
Jenny Fagerroth – Accountor   

 

”Taikuri Ristiharju on käsittämätön kaveri! Meidän pikkujouluillan ehdoton kruunu oli taikuri Ristiharju, joka hämmästytti tarkkasilmäisenä pidetyt pikkujouluvieraat ja huone täyttyi epäuskon lisäksi myös naurusta. Ristiharju on lähitaikuuden mestari!”
Valtavalo Oy   

 

”Hei! Tuhannet kiitokset vielä erinomaisesta esityksestäsi pikkujouluissamme 2016! Juhlijoilta on tullut pelkästään positiivista palautetta. Erityistä kiitosta tuli siitä, että rantauduit pöytiin tekemään vielä lähitaikuutta ja olit tavallaan yksi meistä :). Ei ollut tunnetta että sinulla on kiire pois, olit ajatuksella meitä varten:). Saimme nauraa ja hämmästellä, hämmästelyjä riitti vielä seuraavalle viikollekin!”

Pia Viklund – Kuopion pelastusopisto

 

”Kiitos aivan mahtavasta lähitaikuusesityksestä pikkujouluissamme 20.11.2015. Voin hyvin suositella myös muille”
Veli Kallioniemi, Toimitusjohtaja – Oulun Kuivaustekniikka   

 

”Kiitos Juha-Matti 16.1.2015 illasta! Esityksen ensimmäisistä sekunneista alkaen sait meidät jokaisen täydellisen huomion. Sinun itsevarmuus ja esiintymiskokemus kantoivat läpi koko esityksen saaden meidät unohtamaan täysin ajankulun. Monipuolinen show sisälsi tilaisuuteen täydellisesti sopivaa huumoria sekä vaikuttavia taikatemppuja. Taikashow ja lähitaikuus täydensivät toisiaan muodostaen erittäin hyvin toimivan kokonaisuuden. Olemme jälkikäteen saaneet työkavereiltamme pelkkää positiivista palautetta sinun esityksestä – upea show jäi lähtemättömästi mieliimme. Uskallan vilpittömästi suositella sinua myös arvokkaampiin tilaisuuksiin. Sinulla on kyky viihdyttää yleisöä erinomaisella tilannetajulla ja terävällä, ketään loukkaamattomalla huumorilla. ISO kiitos sinulle”

Timo Raesalmi & Oulun SuPer ao 208 jäsenet

 

”Kiitokset huikeasta showsta Oulussa! Olimme kaikki erittäin tyytyväisiä, ja esityksestä aiheutunut hämmennys jatkui loppuillankin. Lähitaikuus show oli juuri sopiva hieman ”pienemmälle” ryhmällemme.”
Jonna Riikonen – Stadium Oulu   

 

”Kiitos itsellesi mielenkiintoisesta ja hyvästä esityksestä Vaasassa. Voin kertoa että firman pojat ovat täällä tänäkin aamupäivän miettineet ääneen, että miten se taikuri teki sen ja sen jutun. Varsinkin se sitruuna-temppu ja lähitaikuus jutut jäivät vaivaamaan poikia. Porukka tykkäsi esityksestäsi kovasti!”
Merja Pohtola – Vamp Oy/Schneider Electric   

”Kiitos Juha-Matti, oli hieno show! Illasta kehkeytyi kaikin puolin onnistunut, sinunkin ansiostasi :). Olet erinomaisen taitava ja temppusi ovat NIIN upeita, että ne saivat meidät tasapuolisesti vaikuttuneiksi. Pidän sinut ja show-variaatosi mielessä seuraavankin kerran kun tarvitsen hyvää ohjelmaa.”
Kirsi-Inari Jääskö – Lapin Alueteatteriyhdistys Ry   

 

”Kokonaisuudessaan pikkujoulupäivämme oli erittäin onnistunut, sinun show oli isossa roolissa. Siinä riitti sekä ihmettelemistä että sopivasti huumoria. Eli temput ja sana hallussa. Henkilökunnan puolesta kiittäen.”
Marko Huttunen – Ravintola Nili   

 

”Huomenta Juha-Matti. Suuret kiitokset illasta Espoossa. Koko yleisö oli erittäin tyytyväinen ja palaute oli siis vain erittäin positiivista, lähtösi jälkeenkin ihmeteltiin taitojasi ja todettiin, että olipa taitava taikuri ja erittäin mukava ihminen. Kiitokset koko Yaran tiimin puolesta.”
Jenni Monkiewicz – Yara Espoo   

 

”Kiitos mahtavasta esityksestä pikkujouluissamme Tampereella! Se tarjosi sitä, mitä etukäteen luvattiin: uskomatonta taikuutta ja hyvää komiikkaa, yllätyksellisyyttä unohtamatta.  Stand-up taikashown ja lähitaikuuden yhdistelmä toimi loistavasti ja yleisö jäi aidosti ihmettelemään, miten temput oikein olivat mahdollisia. Erityiskiitos siitä, että esitys onnistui englannin kielellä.”
Paula Piili – Wapice Oy   

 

”Aivan mahtava esitys ja oli mukava päästä näkemään myös hämmästyttävää lähitaikuutta.
Esitys sopi hyvin häiden ohjelmaksi ja myös vieraat tykkäsivät kovasti. Odotukset olivat korkealla, mutta silti taikuri onnistui jopa ylittämään ne upealla esityksellään. Suosittelemme!”
Anni ja Tatu – Häät kesällä 2017

 

”Kiitoksia vielä kerran sinulle mahtavasta illasta Kemijärvellä. Sekä minä että ”enkelini” olivat erittäin tyytyväisiä illan showsta =) ”
Benny Laine – Elisa Oyj   

 

”Kiitos esityksestäsi pikkujouluissamme Turussa. Työpaikalla olemme saaneet vain ja ainoastaan positiivista palautetta esityksestäsi. Vieläkin kaikki ovat ihan hämillään tempuistasi. Oli mukavaa, että jäit tekemään taikojasi luoksemme lähestulkoon loppuillaksi. Siitä tuli kiitosta! Suosittelemme palveluitasi mielellämme myös muille”
Annukka muukkonen – Varsinais-Suomen ulosottovirasto

 

”Kiitos esiintymisestä yrityksemme pikkujouluissa Kuopiossa. Porukka oli todella tyytyväinen koko esitykseen ja piti kokonaisuutta erinomaisena. Voit käyttää Mega Elektroniikkaa ja minua lämpimästi suosittelijana”
Arto Remes – Mega Elektroniikka Oy   

 

”Taikurin esitys oli huippu! Esityksessä oli sopivassa suhteessa taikuutta ja huumoria. Pidin siitä että taikuri ei ottanut itseään liian tosissaan ja yleisö sai osallistua esitykseen.”

Petra Kova – Metsähallitus Oulu

 

”Rovaniemen Kirjatyöntekijät ry:llä oli ilo saada sinut Juha-Matti Ristiharju 90-vuotisjuhlaamme esiintyjäksi. Taikurin esiintyminen juhlassa on erilainen ja yleisöä hauskuuttava kokemus. Suosittelemme muitakin kokemaan taikuutta juhlissaan.”
Rovaniemen Kirjatyöntekijäin yhdistys ry    

 

”Tuhannet kiitokset illasta Pyhätunturilla! Esitykseni oli todella viihdyttävä ja sopi tilaisuutemme luonteeseen erinomaisesti! Sopivasti huumoria ja taikuutta yhdistämällä sait porukan rentoutumaan sekä viihtymään mainiosti. Palaute oli kauttaaltaan positiivista. Kiitokset vielä kerran ja olemme varmasti vastaisuudessakin kuulolla.”
Anssi Vuolio, alueasiamies – Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty   

 

”Taikuri Ristiharju oli yllätysesiintyjänä henkilöstötilaisuudessamme huhtikuussa Kemissä. Yleisö oli haltioissaan ja ihmeissään monipuolisista tempuista ja nauroi vedet silmissä. Sain vain kehuja ohjelmavalinnasta. Voi lämpimästi suositella Taikuri Ristiharjua kaikenlaisiin tilaisuuksiin, ylivoimaisesti hintansa arvoinen sijoitus viihteeseen!”
Arto Koivumaa – Akkoy service   

 

Kiitokset Juha-Matille loistavasta esityksestäsi Kelan Oulun vakuutuspiirin pikkujouluissa! Temppusi saivat yleisön hämmentymään, ”eihän tuo ole mahdollista!”. Juttusi puolestaan virittivät juhlakansan tunnelmaan niin, että juhlatilassa nauru raikui. Temppujasi pohdimme täällä edelleen… ja toivottavasti saamme nauttia niistä vielä
uudelleen! Suosittelemme!

Harri Saarela, Oulun Kelan Huvitoimikunta   

 

”Kiitos upeasta esityksestäsi pikkujouluissamme. Esitys oli todella viihdyttävä kaikessa taianomaisessa hauskuudessaan. Suosittelemme lämpimästi!”
Reijo Salmela, Lindström Oy   

 

”Mahtavia temppuja ja hauskoja juttuja sekä ihmeellistä lähitaikuutta, todella onnistunut ohjelmanumero pikkujouluissamme. Suosittelemme lämpimästi!”
Tanja Jämsä, Pohjois-Pohjanmaan verotoimisto, Oulu   

 

”Suurkiitokset esiintymisestäsi Lapin ay-päivillä! Nautimme jo toista kertaa esityksestäsi ja se oli, mikäli mahdollista, vielä parempi kuin edellinen joitakin vuosia sitten. Suosittelemme Sinua varmasti muillekin.”
Riitta-Liisa Ojuva, aluetoimitsija, SAK    

 

Asiakasiltamme sujui odotettua paremmin. Juha-Matti todella otti yleisönsä ja sai illan tuntumaan todelliselta juhlalta. Yrityksen edustajana voin lämpimästi suositella luovaa lähitaikuutta illan ohjelmistoon. Juha-Matti todella keskittyi taikuudellaan palvelemaan asiakkaitamme ja luomaan lähtemättömän vaikutuksen vieraisiin. Asiakkaidemme keskuudesta on illan ohjelmasta kuulunut vain pelkkää hyvää. Suuret kiitokset.
Heikki Härmä, Asiakaspäällikkö – Clean and Safe Lappalainen Oy   

 

Hei Juha-Matti! Toimitusjohtajamme pyysi välittämään erityiskiitokset erittäin onnistuneesta ohjelmabalinnasta Levi Skiresortin pikkujouluissa. Taioit itsesi firmalaisten mieliin ja esityksesi jätti erittäin mukavan ja hauskan muiston kaikille. Saimme juhlaväeltä valtavasti kehuja ja kiitosta! Iso kiitos vielä!!
Jenni Heinäjärvi, Oy Levi Ski Resort Ltd     

 

”Kiitokset vielä mahtavasta esityksestä. Täällä keskustellaan vieläkin esityksestä ja mietitään, miten ihmeessä sie ne teit. Suosittelemme lämpimästi!”
Liisa Bomström, Human Resources Officer, BRP Finland Oy  

 

”Kiitokset esiintymisestä yrityksemme 20 v juhlatilaisuudessa. Ohjelmasi sai aikaan huomattavaa ihmetystä ja ihastelua. Vierailla ( kuten myös isännilläkin ) oli todella hauskaa. Olemme saaneet vierailtamme kuluneen viikon aikana mairittelevaa palautetta juhlan onnistumisesta. Yhtenä SUURENA osana oli sinun esityksesi, josta on puhuttu paljon jälkeenkin päin. Vielä kerran SUURET kiitoksemme SUURENMOISESTA esiintymisestäsi.”
Pekka Neitola, toimitusjohtaja, NN-Kiinteistötyö Oy   

 

”Tosi viihdyttävä esitys pikkujouluissamme. Hyvä sekoitus taikuutta, supliikkia ja stand-up -huumoria. Voin suositella illan kohokohdaksi vastaaviin tilaisuuksiin.”
Sami Kortelainen, Production engineer, Stora Enso   

 

”En ole ikinä ollut yhtä hämmästynyt! Vaikka väitit, että tekemäsi on vain silmänkääntöä, niin yliluonnollinen selitys tuntuu silti uskottavammalta. Uskomatonta! suosittelen”
Veli Alatalo – Lapland Safaris 

 

”Lämmin kiitos Sinulle upeasta kurkistuksesta taikuuden maailmaan Vuokatissa! Esityksesi oli sopiva sekoitus huumoria ja taikuutta. Temppusi käsiemme ulottuvilla -ja jopa omissa käsissämme- löivät itse kunkin pöytäkunnan ällikällä kerta toisensa jälkeen. Olit iltamme kruunu ja puheenaihe – vaikka kielsit liikaa miettimästä, niin kyllähän niitä temppuja tuumailtiin ja tuumaillaan edelleenkin kahvipöytäkeskusteluissa eräänkin kerran… Suosittelemme lämpimästi!”
Marjut Blomberg – Paikallis-Sähkö Oy 

 

”Loistava taikuri ja taitava myös stand-upissa. Koko yleisö nauroi ja puhui vielä jälkikäteenkin käsittämättömistä tempuista ja erittäin viihdyttävästä esityksestä. Buukkaan uudestaan, kuhan sopiva tilaisuus tulee vastaan!”
Marjo ja Teijo – Häät kesällä 2016

 

”Teit häistämme 8.12.2012 ikimuistoiset meille ja vieraillemme uskomattomilla tempuillasi!”
Satu Räihä ja Jussi Kumpulainen   

 

”Juha-Matin show nosti tunnelmaa heti alusta alkaen ja varmisti vieraiden viihtymisen häissä. Suosittelen ehdottamasti häntä häihin, koska ohjelmanumerona esitys on ylivertainen. Lähitaikuus illan mittaan saa mahtavia keskusteluja aikaiseksi vieraiden joukossa ja varmistaa sen, että kaikki poistuvat juhlistanne tyytyväisinä ja juhlistanne puhutaan pitkään!
Eli jos haluat ikimuistoiset häät, niin pyydä paikalle Taikuri Ristiharju!”

Elina ja Risto Välimaa, Häät Torniossa elokuussa 2011

 

”Häät ovat yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Silloin haluaa, että kaikki toimii. Taikuuskokonaisuus todellakin toimi! Lähitaikuus kahvien aikana ja erillinen show myöhemmin illalla olivat erittäin toimiva konsepti! Avioliitto oli mukava aloittaa vatsalihakset hellänä nauramisesta!”
Johanna & Olli Paloniemi – Levi

 

”Kiitos Juha-Matti aivan mahtavasta illasta ja varsinkin sen ”taikaosuudesta”. Olimme todella tyytyväisiä, ihastuksissamme, ihmeissämme ja ehkä hiukan peloissammekin. Suosittelen varauksetta!”
Taru Sundelin-Ojala – Veturimiesten liitto   

 

”Ei voi kuin ihmetellä, mitä näissä Juha-Matin tempuissa tapahtui! Ilmassa oli taikuutta, joka yllätti, hämmästytti ja viihdytti sekä asiakkaitamme että meitä itseämme. Esitys sopi loistavasti tilaisuuteemme ja toi siihen sisältönä uutta ulottuvuutta ja mikä tärkeintä; iloa ja hyvää mieltä kaikille. Suosittelemme!”
Pentti J. Aula – www.levihovi.com 

 

”Kerrassaan suurenmoista! Juha-Matin nopeatempoinen, ajankohtainen ja ennen kaikkea siisti huumori ja uskomattomat taiat olivat iso menestys 50-vuotisjuhlissani. Esiintymisestä riittää puhetta ystävien kesken vielä pitkään! Suosittelen taikuri Juha-Mattia lämpimästi kaikille jotka kaipaavat tilaisuuteensa erilaista ohjelmaa.”
Jouko Räätäri – Kaakamo

 

”Kunnon show-meininki! Juha-Matin esitys on hieno yhdistelmä uskomattomia temppuja, sopivasti huumorilla höystettynä. Suosittelemme lämmöllä muillekin, meillä oli hauskaa! Jäi hyvä mieli!”
”Ps. Miten se 20 € joutui sinne sitruunaan????”

Mira Sainila – Raahen Psyyke ry   

 

”Taikuri sopi loistavasti yökerho-miljööseen ja varsinkin lähitaikuus asiakkaiden silmien edessä sai paljon kiitosta. Suosittelen!”
Juha Eskelinen, Ravintolapäällikkö, Ravintola Onnela & Armas Rovaniemi   

 

”Äitienpäivämme onnistui loistavasti. Asikkaat kävivät erikseen kiittelemässä uskomattomasta taikurista. Suosittelen!”
Jari Ylönen, Hotelli Ylläs-Saaga   

 

”Hauska humoristinen esitys joka ei missään vaiheessa ollut pitkäveteinen. Juha-Matti otti hienosti huomioon myös ajankohtaiset tapahtumat ja meillä riittä esityksen jälkeen paljon spekuloitavaa. Odotan innolla uusia yhteistyömahdollisuuksia. Suosittelen lämmöllä kaikille jotka hakevat mukavaa ja viihtyisää esitystä.”
Heidi Tarkiainen – Vihreä citrus   

 

”Taikuri Juha-Matti Ristiharjun esitys oli alusta saakka mukaansa tempaava ja taikuri esitti lukuisia temppuja mukavien tarinoiden lomassa. Esityksessä ei ollut yhtään pysähtynyttä hetkeä, vaan se eteni jouhevasti, eikä edellinen nauru ollut vielä loppunut kun seuraava jo alkoi. Esitys oli täyttä tavaraa.
Lisäksi Juha-Matti valisti mukavasti oppilaita käsitellen niinkin vakavaa asiaa kuin koulukiusaamista ja korosti pienille kuulijoille, että jos teillä on unelmia, niin toteuttakaa niitä välittämättä siitä, mitä muut ovat asiasta mieltä.

Voin lämpimästi suositella kyseistä esitystä niin ala-asteille kuin varttuneemmallekin väelle, sillä se oli varmasti meidän koulun kevään kohokohta ja muisto, jonka oppilaat muistavat vielä pitkään. Kiitos Juha-Matti!”
Pasi Kokkonen, luokanopettaja, Sirkan koulun puolesta

 

”Kiitos hienosta taikashowsta Rovaniemen Polarn O. Pyretin avajaisissa kauppakeskus Revontulessa. Ihmisiä oli paikalla tuvan täydeltä ja he seurasivat esitystäsi silmätarkkana ja innokkaina. Oli mukavaa, että olit valmis miettimään myös räätälöityä ohjelmanumeroa juuri meille. Suuri kiitos!”
Kaisa Laiho, markkinointipäällikkö, Polarn O. Pyret Suomi   

 

”Sinulla täytyy olla yliluonnollisia kykyjä muuten tekemäsi ei voi olla mahdollista!”
Marko Niemelä, LVI-asennus Niemelä

 

”Kerrassaan uskomatonta! Katsoin esityksen kolme kertaa päivän aikana ja olin joka kerta yhtä haltioissani. Uskomatonta mitä 15-vuoden harjoittelulla voi saada aikaan. En voi edelleenkään käsittää miten se seteli päätyi sinne sitruunaan! Suosittelen!”
Marianne Mitikka, Savukosken kunta   

 

”Suuret kiitokset hauskasta ja hämmästyttävästä esityksestäsi. Esitys oli koulutuspäivämme ehdoton kohokohta. Suosittelen lämpimästi.”
Ensio Räihä, LAO – Aikuiskoulutuskeskus   

 

Muita Taikuri Ristiharju tyytyväisiä asiakkaita ovat mm:

YLE, Nokia communications, TeliaSonera Finland, Stora Enso, Outokumpu, Veitsiluoto, Nordea, Sampo, Osuuspankki, Lapin Kansa, Alko, YIT, Wetteri Oy, Värisilmä, Prisma, Kemijoki OY, Astrum International Oy, ISS, Arina, Ruka Chalet peak, Lions club Finland, Rantasipi hotellit, Cumulus hotellit, Puolustusvoimat, Lapin Lennosto, Suomen ammattiliittojen keskusjärjestö, LVI-DAHL, Mannerheimin lastensuojeluliitto, Lapin Yliopisto, Rovaniemen ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Nokia Oulu, Domus Arctica säätiö, Lapin Asianajajaliitto, David-Club kuntosali, Valio Oy Joensuu, Agrimarket Kempele, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Ele-productions Oy, Sodankylän jääkäriprikaati, Lapin lennosto, Lapin yrittäjät, Starpoint ohjelmapalvelut, Satakieli ohjelmatoimisto, Arktinen tapahtuma Oyj, Instrumentarium, McDonalds, Kultala, Suomen nuorkauppakamari, Rosso Rovaniemi, Lounasravintola VihreäCitrus, Lapin Aliupseerit RY, Oulun kaupunki, Kemin kaupunki, Hepolahden koulu, Tervolan kunta, Kemijärven Kaupunki, Rovaniemen kaupunki, Sallan kunta, Savukosken kunta, Simon kunta, Ranuan Kunta, Hotelli Ylläs-Saaga, Hotelli-Pyhätunturi, SkyHotel Ounasvaara, Hotelli Pohjanhovi, Hullu Poro Levi, Artic Safaris, Hullu Mylly, Ruka, Arina, Autovi systems Oy, Mainostoimisto Ajatus, Night-ravintolat, Suomen ammattiliittojen keskusjärjestö, Lastu, SokosHotels, Lapin ammattioppilaitos, Rovalan kansalaisopisto, LYY, Tornio CityHotel, Night people group, RLTV Liike- ja teollisuus vartiointi, Kauppakeskus Rinteenkulma, Amarillo Rovaniemi, Ravintola Onnela&Armas Rovaniemi, Akkoy Services, Jytyliitto, Arktinen tapahtuma/Arctic Event, Rovaniemen Energia, Stadium, Vamp Oy, Wapice Oy, VEO, Lapin Alueteatteriyhdistys Ry, Yara, Varsinais-Suomen ulosottovirasto, Elisa Oyj, Rovaniemen Kirjatyöntekijät ry, Megaelektroniikka Oy,

sekä lukuisat muut suuret ja pienet yritykset, kaupungit ja kunnat sekä yksityiset henkilöt.

”Katsoin esityksen kolme kertaa päivän aikana ja olin joka kerta yhtä haltioissani.” – Marianne Mitikka, Savukosken kunta

Yhteystiedot

Puh: 040 7654407

Email: taikuri@taikuriristiharju.com

Voitte myös lähettää viestin oheisella viestilomakkeella: