Kuukauden päivät Rovaniemellä on pyörinyt viikoittainen lähi-pöytätaikuuteen keskittynyt yhden miehen esitykseni ”Magic At The Rockhouse” Paha Kurki ravintolassa. Esitykset ovat olleet keskiviikkoisin 20:00 ja samoissa merkeissä jatketaan vielä lokakuun loppuun. Tapahtuman mainostaminen on tietoisesti jätetty puskaradion ja sosiaalisen median tasolle, sillä suosio pääsi yllättämään ja tila on usein ollut niin sanotusti ”standing room only” eli istumapaikat ovat täynnä ja viimetipassa paikalle ilmaantuneille on ollut tarjolla vain seisomapaikkoja.

Iltoja on kuitenkin vielä neljä jäljellä joten aika hieman laajentaa markkinointia mm julisteilla joihin joku on saattanut jo törmätä Rovaniemellä. Tästä syystä johtuen mainitsen esityksestä jotain tännekin.

Kyseessä on siis ainutlaatuinen kokonaisuus Suomessa! Osallistujat pääsevät seuraamaan todella läheltä mitä on maailmanluokan sorminäppäryys ja pyrin tarjoamaan  vieraille uskomattoman kokemuksen joka koettelee osallistujien käsityksiä todellisuudesta. Esityksen nähneet pääsevät todistamaan jotain täysin mahdotonta – ja nauttivat joka hetkestä. Olen kasannut yhteen esitykseen taikuuden tuhansien vuosien ajalta vain vahvimmat ja mahdottomimmat mysteerit sekä omia suosikkeja +20-vuoden ajalta.