www.kaikkitaikuudesta.fi on julkaistu ja se on avoimesti käytettävissä.

Kyseessä on Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) korona-apurahalla luotu verkkoympäristö taikatemppujen ja taikuuden opettelmiseen. Sivusto pyrkii antamaan taikuudesta kiinnostuneelle kaikki tarvittavat työkalut opetella omatoimisesti taikomaan. Ei vain tekemään temppuja, vaikka toki sivusto siihenkin soveltuu, mutta päämääräni sivustoa luodessa oli pyrkiä opettamaan myös ajattelemaan ja esittämään taikatemppuja kuten taikuri.

Sivustolle on kasattu yhteen paikkaan mahdollisimman paljon tietoa taikuuden ja taikatemppujen harrastamisesta Suomessa; mistä saa välineitä, mitä taikuriyhdistyksiä Suomessa on ja mitä tapahtumia järjestetään taikureille ja mistä niistä saa lisätietoa. Sivusto pyrkii siis vastaamaan mahdollisimman laajasti eri kysymyksiin mitä aloittelijalla saattaa olla taikatemppuihin liittyen. Lopputuloksen tarkoituksena on mahdollistaa omatoiminen taikuuden opetteleminen aloittelijasta hyvin pitkälle, mutta samalla tarjota myös taikuudesta satunnaisesti kiinnostuneille paikka, joka pyrkii vastaamaan mahdollisimman laajasti alaan liittyviin kysymyksiin, antamaan ajattelun aihetta, viihdyttää ja yleisesti nostaa taikuuden, taikureiden ja taikatemppujen arvostusta Suomessa.

Joten jos olet kiinnostunut taikuudesta tai taikatemppujen opettelemisesta, niin kaiken oleellisen mitä sinun tulee aiheesta tietää löydät www.kaikkitaikuudesta.fi