Taikuri häissä voi tehdä teidänkin häistänne entistäkin ikimuistoisemman kokemuksen teille ja vieraillenne!

”Häät ovat yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Silloin haluaa, että kaikki toimii. Taikuuskokonaisuus todellakin toimi! Lähitaikuus kahvien aikana ja erillinen show myöhemmin illalla olivat erittäin toimiva konsepti! Avioliitto oli mukava aloittaa vatsalihakset hellänä nauramisesta!”
Johanna & Olli Paloniemi – Levi 2013

Mitä etuja taikurilla häissä saavutetaan? Häävieraat jakaantuvat usein vauvasta vaariin. Häät ovat myös usein ensimmäinen kerta kun kaksi toisilleen ennalta tuntematonta sukua ja hääparin ystävät kohtaavat. Tunnelma olisi hyvä saada hieman rentoutumaan heti juhlien aluksi.

Katso oheiselta videolta kuinka taikuri rentouttaa tilaisuuden tunnelman

”Aivan mahtava esitys ja oli mukava päästä näkemään myös hämmästyttävää lähitaikuutta.
Esitys sopi hyvin häiden ohjelmaksi ja myös vieraat tykkäsivät kovasti. Odotukset olivat korkealla, mutta silti taikuri onnistui jopa ylittämään ne upealla esityksellään. Suosittelemme!”
Anni ja Tatu – Häät Kuhmossa kesällä 2017

Miten taikuri häissä voi edesauttaa tilannetta? Taikuus rikkoo rajoja ja soveltuu kaikille iästä riippumatta. Taikuri ei ole myös yhtä sidottu aikaan ja paikkaan. Taikuri voi esimerkiksi aloittaa esiintymisen heti kun kirkosta on siirrytty juhlapaikalle ja tuore aviopari on vielä esimerkiksi hääkuvattavana. Tämä on yleensä aikaa jolloin häissä ei tapahdu mitään. Tällöin taikuri voi liikkuu vieraiden joukossa, tarjoten ihmisille lyhyen, vuorovaikutteisen ja henkilökohtaisen taika-esityksen. Tämä vapauttaa tilaisuuden tunnelmaa ja toimii toisilleen tuntemattomille erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä. Lähitaikuutta voidaan esittää myös ruokailun jälkeen, esimerkiksi jälkiruuan aloittamisen jälkeen tai pitkin iltaa, mahdollisen muun hääohjelman lomassa. Tunnelma pysyy yllä eikä missään vaiheessa tule odottavaa hetkeä, jolloin häissä ei tapahdu mitään.

”Teit häistämme ikimuistoiset meille ja vieraillemme uskomattomilla tempuillasi!”
Satu Räihä ja Jussi Kumpulainen – Rovaniemi 2012

Taikuri esittää myös kaikille yhteisen shown jossain vaiheessa iltaa. Hyvä taikuri kykenee yhdistämään esityksissään täysin mahdottomat temput ja nauruhermoja kutkuttavan komiikan, joka täyttää tilan naurulla ja ihmetyksellä. Itse pyrin hääesityksessä ottamaan huomioon myös tuoreen avioparin heidän niin halutessaan. Stand-up taikashowlle häissä on yleensä kaksi hyvää ajankohtaa. Se toimii erinomaisena vieraiden ja tunnelman rentouttajana heti pääruuan tai jälkiruuan jälkeen. Tai vaihtoehtoisesti taikashow häissä voi toimia myös illan rennomman osuuden aloittajana häävalssien, leikkien ja puheiden jälkeen, ennen mahdollista musiikillista ohjelmaa.

”Loistava taikuri ja taitava myös stand-upissa. Koko yleisö nauroi ja puhui vielä jälkikäteenkin käsittämättömistä tempuista ja erittäin viihdyttävästä esityksestä. Buukkaan uudestaan, kuhan sopiva tilaisuus tulee vastaan!”
Marjo ja Teijo – Häät kesällä 2016

Taikuri häissä tarjoaa kaikenikäisille sopivaa ohjelmaa ja takaa vieraiden viihtyvyyden koko häiden ajaksi! On myös hyvä muistaa, että taikuri hääesiintyjä voi olla myös erinomainen häälahja.

”Juha-Matin show nosti tunnelmaa heti alusta alkaen ja varmisti vieraiden viihtymisen häissä. Suosittelen ehdottamasti häntä häihin, koska ohjelmanumerona esitys on ylivertainen. Lähitaikuus illan mittaan saa mahtavia keskusteluja aikaiseksi vieraiden joukossa ja varmistaa sen, että kaikki poistuvat juhlistanne tyytyväisinä ja juhlistanne puhutaan pitkään! Eli jos haluat ikimuistoiset häät, niin pyydä paikalle Taikuri Ristiharju!”
Elina ja Risto Välimaa, Häät Torniossa elokuussa 2011

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään! Tehdään teidänkin häistänne yhdessä taianomaiset!